Home

Wees je bewust van je gedachten

We leven in een tijd waarin ons denken, ons zogenaamde ratio, centraal staat.
Ratio – letterlijk: de rede –  is enorm belangrijk, maar ‘highly overrated’.

Wij ervaren het allemaal wel: Gedachten cirkelen door ons hoofd rustig maar ook wel zeer krachtig en snel! Zo lang dat positieve gedachten zijn, stimuleren die ons en hoor je niemand klagen. Maar zodra het negatieve gedachten zijn, dan word het al wat minder leuk. We krijgen er stress van, buikpijn of andere klachten maar ‘we kunnen er niets aan doen’, zo wordt er vaak gezegd. Wees je bewust van je gedachten.

Erken de signalen van je lichaam

We leven ook in een tijd waarin alles snel, intens en uitbundig ‘moet’. Een bucket list vol met fantastische plannen moet afgevinkt worden, maar wat als dat ten koste gaat van jezelf? Het tempo ligt zo hoog. De druk om iets te zijn wat je eigenlijk misschien helemaal niet wilt zijn, is zo groot. Als dat aan je gaat vreten, dan zul je langzaam aan bepaalde signalen vanuit je diepste kern gaan krijgen net zo lang totdat je er aandacht aan geeft.  Respecteer je lichaam.

Koester je Zelf

Met het denken kunnen we door de rond cirkelende bewegingen onszelf behoorlijk kwijt raken. Vergeten wie we eigenlijk zijn. Dan is het goed om weer terug te gaan naar de natuur, het natuurlijke, pure in onszelf en om ons heen. Wie en wat zit er achter al die aangeleerde, onnatuurlijke facades? Hoe voel je je als je meebeweegt met de ‘flow’?
Koester je Zelf.

Sei-jin wil je graag in deze processen ondersteunen en inspireren.
Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Sei-jin en wij lopen graag een stukje op je levenspad mee! Klik op nieuws voor informatie over geplande activiteiten!

Of meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze automatisch in je mailbox!

Schrijf je in voor onze mailinglijst:

De beste gids is de wijsheid in jou!

– Sonja Zonneveld –