Coaching

Vragen voor een coaching traject kunnen zijn:
– Ik heb het gevoel dat ik “vastloop” in mijn leven, wat kan ik doen om uit de impasse te           komen?
– Wie ben ik?
– Wat is mijn missie, waar word ik gelukkig van?
– Doe ik het werk dat echt bij mij past?
– Hoe ga ik om met uitdagingen die op mijn pad komen?
– Hoe kom ik in mijn kracht, in mijn energie? En hoe bewaak ik mijn energie?
– Hoe kan ik bij mezelf blijven?
– Hoe herken ik mijn intuïtie en hoe kan ik leren te vertrouwen op mijn intuïtie?

Ik help jou door:
–  Overzicht te krijgen en inzicht in de oorzaak van jouw klachten.
– Grip te leren krijgen op negatieve/belemmerende gedachten.
– Samen op zoek te gaan naar jouw blokkades en negatieve overtuigingen/patronen.
– We gaan hiermee aan de slag, zodat jouw energie weer gaat stromen.
– Je te helpen ontdekken wat jouw missie is, hoe je je missie leeft en je hart te volgen.
– Jou en je lijf een energieboost te geven.
– Je te leren hoe je een positieve mindset creëert en het leven waar jij van droomt.
– Je te adviseren in het opzetten van jouw business.

Patronen en overlevingsmechanismen
Wanneer we geboren worden, leven we vanuit onze essentie. Alles is mogelijk, zorgen bestaan nog niet. Tijdens het opgroeien verliezen we jammer genoeg een deel van deze onbevangenheid. We krijgen allemaal (in meer of mindere mate) te maken met pijn en verlies. Dit kan ons angstig en onzeker maken. Vaak spelen er sterke overtuigingen in het gezin, die wij onbewust overnemen. Deze beïnvloeden ons denken, doen en laten.

Patronen en overlevingsmechanismen ontstaan om pijn niet te hoeven voelen. Om te overleven in de context waarin we ons bevinden. We hebben de behoefte om controle te hebben over allerlei zaken, door te vermijden of juist in de verdediging te schieten. Onszelf “op te blazen” of juist onnodig klein te maken. We ontwikkelen klachten als overmatig piekeren en slapeloosheid ten gevolge van negatieve gedachten. Hier lijken we geen regie over te hebben. Totdat jij besluit dat je weer wilt zijn wie jij in wezen bent. Hier start het bewustwordingsproces.

Weer kunnen ZIJN wie jij in wezen bent

Ik ondersteun jou graag in dit proces, door je te leren dat jij je gedachten en je emoties niet bent. Je hebt ze. Wanneer jij je hier bewust van bent, realiseer je dat jij dus los staat van je gedachten en emoties. Je kan ze leren observeren zonder te oordelen. Je kan ze leren te begrijpen, want ze zijn er om een goede reden. Maar je kan ook leren om vanuit dit inzicht er niet naar te handelen. Er juist meer helpende gedachten tegenover zetten. Hiermee doorbreek je patronen. Ze vallen als “sluiers” van je af. Je komt weer in contact met je essentie, thuis bij jezelf. Je levensenergie kan weer vrij stromen, waardoor klachten afnemen en je meer vrijheid en geluk zal ervaren.

Tijdens dit bewustwordingsproces leer je ook dat je met jouw gedachten realiteit creëert. Gedachten zijn krachten. Ik leer je graag hoe jij je gedachten en intenties kunt inzetten om je dromen waar te maken. Dit noemen we “manifesteren”.

Methodieken
Om jou te helpen weer in je kracht te komen, maak ik gebruik van verschillende methodieken. Tijdens een coaching consult maak ik ook gebruik van mijn intuïtieve vermogens om met jou de oorzaak van je klachten te achterhalen en inzicht te verkrijgen in de situatie. We onderzoeken samen de opbouw van jouw klachten. Welke patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen zitten hier achter? Als we dit weten, kunnen we helemaal doordringen tot de kern van de klachten.

Dan volgt het herkennen, erkennen en loslaten. Oftewel, het helen. Om vrij te zijn van allerlei oude pijnen en belemmeringen. Hiervoor kan ik o.a. gebruik maken van:

Zijnsoriëntatie, systemisch werk (Opstellingen), loslaatmethodieken (Sedona-release methode, MIR), regressie therapie, energetische behandeling (Reiki), “Schaduwwerk” (onderzoeken van patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen), visualisaties, inzichtkaarten, voedingsadviezen, klankschalen,  etc.

We maken samen een plan
Hoeveel consulten er nodig zijn verschilt per persoon en situatie. Sommige klachten kunnen met een sessie al een stuk verbeteren. In het geval van langdurige klachten en vastzittende patronen zijn er doorgaans meer sessies nodig. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is.