Wie ben ik?

Mijn naam is Sonja Zonneveld.

Ik ben gediplomeerd:

  • Secretaresse
  • Pedagoog
  • Natuurvoedingskok
  • Tegendelentherapeut
  • Holistisch Therapeut
  • Reiki Master en trainer
  • Soul Body Fusion practionioner

en bied (Reiki) en voedingstrainingen aan.
Ik ben ongediplomeerd maar intens gelukkig moeder van twee prachtige zoons en geliefde van mijn lief en levensgezel. Ik houd van het leven. Van zowel de fun als van de lessen.

Ik ben intuïtief én nuchter, met ruimte voor een lach en een traan. Ik help jou graag je te ervaren wie jij in werkelijkheid bent: liefdevol en vrij. Zodat je de flow van het leven weer mag ervaren. Met minder blokkades en meer vrijheid, zelfvertrouwen & bewustzijn. Dat je altijd genoeg energie hebt om te doen wat jij het liefst doet.

Ik heb geleerd en zelf ondervonden hoe je je bewust kunt worden van je gedachten. Zodat je deze net als emoties en pijn, zonder oordeel kunt waarnemen. Als het ware van op een afstandje. Wanneer dit lukt, voel je je automatisch minder meegesleurd en “vastzitten” in pijn, negatieve gedachten, angst en verdriet. Je voelt je niet langer gevangen in “jouw eigen film”, dat geeft lucht en ruimte. Je ervaart dan ook dat je in principe alles aan kunt wat er op je pad komt. Zonder de behoefte om overal controle over uit te oefenen. Om mee te deinen op de flow van jouw leven. Dat voelt een stuk relaxter! We noemen dit leven vanuit je ZIJN.

Daarnaast ervaar ik telkens weer dat je met de juiste mindset, intenties en bewustzijn datgene kunt creëren wat jij graag wilt in jouw leven. Dit wil ik jou ook graag leren, want dat is niet altijd makkelijk. We zitten namelijk vol belemmerende overtuigingen over belangrijke onderwerpen, waardoor je je niet kunt voorstellen dat er zó veel mogelijk is voor jou. Samen gaan we op zoek naar welke overtuigingen en blokkades jou nog in de weg zitten, om voluit te kunnen leven en creëren. Dan gaan we er mee aan de slag, wat ik telkens weer een magisch proces vindt. Prachtig om de kwartjes te zien en horen vallen! Vaak maak ik mee dat cliënten daarna zó enthousiast zijn, dat ze dit op hun beurt ook weer met anderen gaan delen. Prachtig toch?

Alles is energie, alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan. In mijn praktijk is Reiki vaak een vast onderdeel in een sessie. Wij mensen zijn een fysieke, mentale, emotionele en energetische/spirituele eenheid. Dit betekent dat als er op een van deze gebieden een verstoring ontstaat, dit invloed heeft op de andere gebieden. Met mijn holistische visie benader ik jou als geheel. Ik focus me dus niet alleen op de klacht, maar we onderzoeken samen ook naar de oorzaak. Gezonde voeding en levensstijl zijn ook belangrijke factoren voor een optimale balans, hier denk ik graag in mee.